ZeljkoSo Specijalni Admin
Broj poruka : 35 Godina : 35 Localisation : Zhiwim da Prezhivim Datum upisa : 22.02.2007
| Naslov: Zanimljiwi Addon-i Snippest-i i tako to :) Čet Mar 01, 2007 4:58 pm | |
| Ae ljudi ostavite nesh | |
|
br0nx
Broj poruka : 3 Datum upisa : 13.04.2007
| Naslov: Re: Zanimljiwi Addon-i Snippest-i i tako to :) Pet Apr 13, 2007 11:09 pm | |
| - Kod:
-
menu * { Msg Text .On: { .enable #input .echo $active -= Msg =- Text Is -= On =- } .Off: { .disable #input .echo $active -= Msg =- Text Is -= Off =- } Msg Text About { .echo $active $me Send Message -= Msg Text =- By br0nx } } #input on on *:input:*: { if ($left($1,1) != /) { msg $active $+(<,$1-,>) halt } } #input end
;============================================================ ; Znaci vasa poruka bi izgedala owako <msg> ; Naravno vi mozete menjati $+(<,$1-,>) npr $+(*,$1-,*) ; I vasa poruka bi izgledala owako *msg* ;============================================================ | |
|
br0nx
Broj poruka : 3 Datum upisa : 13.04.2007
| Naslov: Re: Zanimljiwi Addon-i Snippest-i i tako to :) Pet Apr 13, 2007 11:10 pm | |
| - Kod:
-
on *:join:#imekanala: { if ($nick == $me) { halt } { inc %join.nick msg $nick Npr : Send Message -= Ti si %join.nick koji je usao na kanal #imekanala dana $date =- Join Number By br0nx } } on *:part:#imekanala: { if ($nick == $me) { halt } { inc %part.nick msg $nick Npr : Send Message -= Ti si %part.nick koji je izasao sa kanala #imekanala dana $date =- Part Number By br0nx } } on *:disconnect: { unset %join.nick unset %part.nick }
;============================================================ ; Znaci broji kolko je ko puta usao i izasao sa #imekanala . ; I salje poruku nick-u koji je usao ili izasao sa kanala . ; Pri diskonectovanju join & part number se resetuje na 0 . ;============================================================ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljiwi Addon-i Snippest-i i tako to :) | |
| |
|